homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

"Fete" care se baga in relatiile altora-6

#96 2009-11-24 16:12:49

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

Re: "Fete" care se baga in relatiile altora

dom'ne dc n-are saiba pe deget, poate sa faca ce vrea smile
si dc stie fetita ca individul e intr-o relatie serioasa, ce ? asta nu inseamna ca acea relatie serioasa se si finalizeaza cu un act smile
mie de ex mi-a spus un tip ca e atras de mine si ca ar vrea o relatie, desi stie ft bine ca locuiesc cu prietenul meu si chiar am de gand sa ma marit cu el smile ... dar stiti vb aia "speranta moare ultima " , omul a incercat, dc n-a mers, asta e, n-a avut nimic de pierdut ... si i-am mai spus si prietenului meu de respectivul coleg  si nu a comentat nimic smile

#97 2009-11-24 16:15:52

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

aha, deci daca avem o hartie semnata, suntem in siguranta smile
ideea e ca lucrurile nu sunt chiar asa in alb si negru... nevasta scorpie, amanta o stricata etc... nu va faceti iluzii ca in viata totul are sens de la un capat la altul si fiecare primeste ce merita... unele lucruri se intampla pur si simplu, cu cat acceptati mai repede asta, cu atat mai bine

#98 2009-11-24 16:22:42

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

ah nu,heim, m-am exprimat eu aiurea ... cand am zis hartie ma refeream la faptul ca exista planuri pt intemeierea unei familii ... mda, ca la o adica si casatoriti de sunt, fiecare are dreptul sa aleaga ce e mai bine si mai bun pt el smile dc m-am casatorit asta nu inseamna ca l-am legat cu lantul si doar moartea ne va desparti ...

#99 2009-11-24 16:26:00

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

cele care sunt fara barbat spun..de ce nu?..celelalte spun ca nu....
dar daca ar fi in situatia asta..casatorita,poate si cu un copil..ar mai afirma asa de usor ca ,,a fost o atractie,,???
e usor sa iti spui parerea,daca nu ai fost niciodata in situatia asta.
si inca ceva...e mult mai usor sa faci asa ceva ,cand nu este,,oficial,,.....
mai departe...scrie in carte,no comment.

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#100 2009-11-24 16:27:27

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Dar de ce tipu nu a avut bilutele necesare sa se desparta de sotie inainte? sau de prietena? E asa de mult sa ceri sinceritate? Mie mi se pare normal intr-o relatie lucrurile sa fie alb-negru. Ori iti sunt prietena, si imi esti fidel, ori nu esti nimic.

Cat despre hartia semnata... parerea mea e o casatorie inseamna mai mult decat o hartie semnata, inseamna ca lucrezi la solutionarea problemelor. Daca nu merge treaba semnezi alta hartie si ai divortul. Ce valoare are pentru o persoana care a despartit, sau a grabit despartirea unui cuplu casatorit? Cum poti sa ai incredere ca pe tine nu o sa te insele ca pe cealalta? Ca te iubeste? Si pe cealalta a iubit-o. Asta e marea mea dilema, de unde stii ca nu este genul care fuge cand chestiile devin mai dificile?

Sunt constienta ca oamenii se schimba, si ca poate la un moment dat nu se mai potrivesc, dar eu o sa sustin pana in panzele albe ca respectul fata de o persoana cu care ti-ai impartit practic viata te face sa nu inseli, ci mai intai sa te desparti. De-aia spun ca a treia persoana poarta mult din vina pentru ca pur si simplu nu ar trebui sa priveasca nici o persoana intr-o relatie ca un posibil pretendent.

Si poke, nu a fost atatc direct la adresa ta. E viata ta, si sincer imi doresc ca totul sa fie bine la tine, numai ca sunt putin indignata cand vad cum gandesc oamenii in general. De acceptat modul asta de gandire nu o sa il accept. O sa cred tot timpul ca daca dragostea dispare macar respectul ramane. Eu una nu as deveni niciodata fata care se baga in relatiile altora, pentru ca balta are peste slava domnului- asa zice bunica lol!

Publicitate

loading...

#101 2009-11-24 16:35:36

wra_blu
Banat
Inregistrat: 2008-08-31

nu as face ce am zis mai sus daca as simti si eu ca relatia scartaie, k nu ne mai intelegem...as accepta sa ne despartim, chiar mi-as face-o prietena pe fata care s-a bagat, stiu sa fiu om, nu animal...
ma enerveaza mai mult barbatii, adica daca nevasta ta este curva in pat, doamna in societate si cum naiba este mai departe, te pupa in fund, te spala etc... pretinzi k o iubesti, ii spui, ii arati k o iubesti....atunci de ce te mananca in cur sa o inseli, de ce vrei si alta p....a  spranceana    ...unii inseala si de prea mult bine, lasa proasta acasa si ei se duc cu altele....barbatii astia sunt chiar slabi de ingeri roll  ...asociez imaginea cu cainii care si-o trag la repezeala, pe strada...

da' n-am nimic cu fetele care se baga in relatii, da' numa in a mea sa nu se bage lol ...

Ultima oara a fost editat de wra_blu (2009-11-24 16:36:07)

#102 2009-11-24 17:16:41

wild_wind
Platinum member

pai wra_...ce ai scris,nu se impaca cu gandirea...nu am nimic cu....dar totul pana la mine...

#103 2009-11-24 17:20:09

BratzG
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-12

Asta ii un fel de miserupsim wild:))Si eu fac asa cateodata,nu am treaba cu nimeni dar am treaba cu tot ce tine sau se tine de relatia mea

eu,tu si restul lumii...

#104 2009-11-24 17:20:15

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

Nici nu am inteles c ar fi atac la persoana. wink
Pur si simplu ti-am dat ex meu, pentru a-ti demonstra, zic eu, ca poti vorbi ceva si cu o astfel de persoana.
Mai departe, nu mai comentez, pentru ca niciodata nu vom ajunge la un consens.
Wild, si crezi ca ea sau el sunt vinovati pentru ceea ce sse intampla?

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#105 2009-11-24 17:22:58

wra_blu
Banat

pai totul pana la mine, asta in cazul in care ar fi relatia ok, ne-am iubi si ar veni alta sa se bage si prostu meu ar ceda...daca relatia ar scartaii dinainte, nu ne-am mai intelege atunci nu m-ar deranja daca s-ar da una la el, iesim si cu totii la un suc...lol ...

#106 2009-11-24 17:25:13

wild_wind
Platinum member

poke,nu mai incerc sa imi pun intrebari cine este sau a fost de vina...
asta am scris mai sus,vb de experienta mea...nu pot vb ptr altii sau sa-mi dau cu presupusul.
insa nu poate sa nu ma doara cand vad cu cata usurinta se arunca vorbele,bune,rele,nu conteaza.
repet,nu am nimic cu nimeni,tot respectul,insa eu nu pot judeca cu atata usurinta daca nu am avut o experienta de acest fel...ptr ca nimeni nu poate fi in locul tau,atunci cand afli si nu stii cum sa procedezi mai bine.

#107 2009-11-24 17:25:43

heimdall
Diamond member

wra, deci si daca relatia merge bine si v-ati iubi, el tot ar trebui tinut in cusca, departe de eventualele tentatii smile

Ultima oara a fost editat de heimdall (2009-11-24 17:25:54)

#108 2009-11-24 17:28:32

wra_blu
Banat

dar nu l-ar tine nimeni in cusca...da' sa nu fie asa slab de inger, k doar nu stau cu cureaua la fundu lui sa nu greseasca...daca sustine k ma iubeste nu vad de ce m-ar insela, atata tot...eu chiar las relatia libera, chiar spuneam k pe mine daca nu ma suna grasu intr-o zi, habar n-aveam de el...dar eu iti dau toata increderea si tu sa-ti bati joc, nop...atunci iti tai maciuk si o dau la caini big_smile

#109 2009-11-24 17:37:29

BratzG
Sr. member

heimdall a scris:

wra, deci si daca relatia merge bine si v-ati iubi, el tot ar trebui tinut in cusca, departe de eventualele tentatii smile

heim da nu trebuie luat asa de extremist.Daca merge bine de ce sa mearga la alta?nu vad logica...

eu,tu si restul lumii...

#110 2009-11-24 17:40:00

heimdall
Diamond member

ma refeream la ce a zis wra, ca ar deranja-o doar daca asta s-ar petrece in vremuri bune...
eu as face diferenta intre inselat = aventura de o noapte si o relatie in toata regula, care duce la ruptura relatiei deja existente... si mai sunt lucruri de luat in calcul

#111 2009-11-24 17:41:22

wra_blu
Banat

eu nu tin cont, tot inselat se cheama smile

#112 2009-11-24 17:45:05

heimdall
Diamond member

pai asa o sa zicem ca si prostituatele sunt fete care se baga in relatii smile mergem sa le luam la bataie ca si-au facut meseria ?

#113 2009-11-24 17:45:49

BratzG
Sr. member

Sa mearga si so f*** pe alta,apoi sa vina la mine?omg..niciodata.Mi`ar fi scarba.

Stai heim ca aici intram in altele.La prostituate se merge,nu vin prostituatele la tine.

Eu am impresia ca multe fete  vb asa teoretic.Eu nu cred ca daca o tipa se baga intre voi mergi s`o pupi,indiferent ca partenerul ii raspunde sau nu.Ca tot proasta si fufa o faci.

Ultima oara a fost editat de BratzG (2009-11-24 17:49:53)

eu,tu si restul lumii...

#114 2009-11-24 17:46:48

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

prostituatele nu se "baga" in relatii. ele isi fac meseria. plus, sunt prostituate, definitia usuraticelor big_smile

Ultima oara a fost editat de PillBlast (2009-11-24 17:47:11)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.